Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Polska
Smoker
Dora Metal
RATIONAL
Lunch24.pl
Nektar Natura
Manitowoc Foodservice
Tableart Tomasz Miszcz...
Convotherm
Watersystem
Artykuły spożywcze
Pizzola
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum dyskusyjne
** HydePark **


" straty w gastronomi "

Szanowni Państwo

od wprowadzenia nowych stawek vat, mój malutki biznesik gastronomiczny, tj. pizzeria jest niepołacalny i w chwili obecnej dokładam już do tego. Mając jeszcze pracowników dostaję w plecy. Otóż głównym produktem, który wytwarzam jest pizza, a głównymi składnikami pizzy są pieczarki z vatem 3% i ser żółty z vatem 5%, ja natomiast sprzedaję gotową pizzę z 8% vatem, czyli do pieczarek muszę ze swojej kieszeni dołożyć 5% a do sera 3%. Co robić dalej aby zacząć wychodzić na swoje...

(28.05.2011 - 16:46)   zniesmaczonyOdpowiedz
(83.26.22.209) aks209.neoplus.adsl.tpnet.pl
|[ STRONY ]|
 00  01   02   03   04   05   06   07   08  strona [09]ostatnia strona [43]
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny

"straty w gastronomi"
(28.05.2011 - 16:46)  (zniesmaczony)

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.
** HydePark **
Kuchnia molekularna
problemy z serwisem gastronauci.pl
SUBWAY - Franczyza
problemy z waszym serwisem gastronauci.pl
Jak nie oszaleć z marketingiem przedświątecznym?
Projekt szkoleniowy
Napiszę księgę HACCP. TANIO!
Zniżki na jedzenie, program partnerski
Gęsinowy Szlak Kulinarny
Kumulator - loteria dla lokali gastronomicznych
Utylizacja olejow i frytur gastronomicznych
Mięso z bydła Aberdeen Angus wysokiej jakości.
Piramida Kluczbork Kebab
piramida kebab kluczbork
kucharz - od czego zacząć, aby nim zostać?
Almar sponsorem oficjalnym Sylwii Gruchały
przekąski
poszukuję restauracji w szczecinie
Praktyki sezonowe dla uczniów szkół gastronomicznych
Szukam rozsądnego kucharza do pensjonatu.
Jakie macie doświadczenia w pracy sezonowej.
Szkoła policealna - kucharz
Reklama w Internecie
Dni Herbaty Dilmah - kto coś wie?
HACCP. Kilka pytań.
Restauracja czy Hotel ****
Najważniejsza rocznica roku
Dobra klimatyzacja
Osoby z lokalem gastronomicznym poszukiwane.
Leberkasse
Cevap i Sport Club
KONKURS KULINARNY DLA UCZNIÓW SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
projekt technologiczny kuchni, SANEPID
Studiuj, podróżuj i zarabiaj
straty w gastronomi
Skuteczne reklamowanie naszych punktów gastronomicznych
Co sądzicie o zakręconych ziemniakach?
BEZPŁATNE szkolenia informatyczne - może kogoś zainteresuje
wyliczenie ceny potrawy
prosba o pomoc w napisaniu opisu mojej kuchni
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Winterhalter Polska Pizzola Smoker Iglotex POSbistro RATIONAL Uzdrowisko Wysowa S.A. Makro Cash & Carry Secpol M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Sokołów Krosno Menos Robot - Coupe Belgium`s Best Nektar Natura Artek Werner & Mertz Lunch24.pl M&M Gastro Watersystem Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Reinex Barry Callebaut Steinberg Gaspol Gorbi Manitowoc Foodservice
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000