Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Hello Coffee
Makro Cash & Carry
M&M Gastro
Caffetea
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum dyskusyjne
** HydePark **


" SUBWAY - Franczyza "

Restauracje SUBWAY® są największym i najszybciej rozwijającym się systemem franczyzowym na świecie.

W chwili obecnej sieć liczy ponad 40 600 restauracji w 102 krajach świata, w tym 89 w Polsce.

W najnowszym rankingu BrandZ przygotowanym przez MillwardBrown marka SUBWAY® zajęła pierwsze miejsce wśród firm, które w ciągu ostatnich ośmiu lat zyskały najwięcej na wartości. Tuż za liderem rynku restauracji szybkiej obsługi znaleźli się gracze tacy jak Apple i Amazon.

Dlaczego SUBWAY®?

• Niska opłata licencyjna. Jednorazowa wpłata w wysokości 7,500 euro za 20-letnią umowę z możliwością zwrotu 50% w przypadku otwarcia restauracji w ciągu 12 miesięcy.

• Konsulting biznesowy i wsparcie. Dedykowani konsultanci wspierają procesy operacyjne i szkolą pracowników.

• Szkolenie dla franczyzobiorców. Dwa tygodnie nauki w jednym z naszych 12 centrów szkoleniowych dostarczą pełną wiedzę również osobom bez wcześniejszego doświadczenie w gastronomii.

• Prostota operacyjna. Podręcznik operacyjny jest prosty i przejrzysty. Nie ma gotowania, grillowania czy smażenia!

• University of Subway. Darmowe szkolenia online dostępne 24 godziny na dobę, 365 dni w roku. Kursy przeznaczone dla właścicieli, managerów oraz pracowników pokrywają zagadnienia z operacji, finansów, zarządzania i marketingu.

• European Independent Purchasing Council (EIPC). Organizacja powołane do akceptowania i monitorowania procedur naszych podwykonawców daje nam globalną siłę nabywczą dla ponad 40 tysięcy restauracji na świecie.

• Subway Real Estate, LLC (SRELLC). SRELLC negocjuje i podpisuje wszystkie umowy najmu dla każdej lokalizacji restauracji SUBWAY®. Franczyzobiorcy korzystają z doświadczenia i wieloletnich relacji SRELLC na rynku nieruchomości i są chronieni naszymi procedurami akceptacji lokali.

• Siła reklamy. SUBWAY® Franchise Advertising Fund Trust to fundusz marketingowy zarządzany przez franczyzobiorców, który również jest ich własnością.

• Agenci ds. rozwoju. Nasi franczyzobiorcy korzystają z doświadczenia i wsparcia pracowników 5 regionalnych biur Agentów ds. rozwoju.

• Odpowiedzialność za środowisko. SUBWAY® nieustannie rozwija procedury, aby pozostać "zieloną" firmą i zmniejszyć swój wpływ na środowisko. Współpracujemy z naszymi franczyzobiorcami w kwestii wykorzystania materiałów z recyklingu, zużycia energii i zmniejszenia ilości odpadów.

WIECEJ NA www.swiezo.pl

(11.02.2014 - 09:34)   swiezo.plOdpowiedz
(80.55.33.178) qh178.internetdsl.tpnet.pl
|[ STRONY ]|
 00  01   02   03   04   05   06   07   08  strona [09]ostatnia strona [43]
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny

"SUBWAY - Franczyza"
(11.02.2014 - 09:34)  (swiezo.pl)

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.
** HydePark **
Kuchnia molekularna
problemy z serwisem gastronauci.pl
SUBWAY - Franczyza
problemy z waszym serwisem gastronauci.pl
Jak nie oszaleć z marketingiem przedświątecznym?
Projekt szkoleniowy
Napiszę księgę HACCP. TANIO!
Zniżki na jedzenie, program partnerski
Gęsinowy Szlak Kulinarny
Kumulator - loteria dla lokali gastronomicznych
Utylizacja olejow i frytur gastronomicznych
Mięso z bydła Aberdeen Angus wysokiej jakości.
Piramida Kluczbork Kebab
piramida kebab kluczbork
kucharz - od czego zacząć, aby nim zostać?
Almar sponsorem oficjalnym Sylwii Gruchały
przekąski
poszukuję restauracji w szczecinie
Praktyki sezonowe dla uczniów szkół gastronomicznych
Szukam rozsądnego kucharza do pensjonatu.
Jakie macie doświadczenia w pracy sezonowej.
Szkoła policealna - kucharz
Reklama w Internecie
Dni Herbaty Dilmah - kto coś wie?
HACCP. Kilka pytań.
Restauracja czy Hotel ****
Najważniejsza rocznica roku
Dobra klimatyzacja
Osoby z lokalem gastronomicznym poszukiwane.
Leberkasse
Cevap i Sport Club
KONKURS KULINARNY DLA UCZNIÓW SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
projekt technologiczny kuchni, SANEPID
Studiuj, podróżuj i zarabiaj
straty w gastronomi
Skuteczne reklamowanie naszych punktów gastronomicznych
Co sądzicie o zakręconych ziemniakach?
BEZPŁATNE szkolenia informatyczne - może kogoś zainteresuje
wyliczenie ceny potrawy
prosba o pomoc w napisaniu opisu mojej kuchni
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Robvita Smoker Matlix Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex CTK Doram Barry Callebaut Piórex Tableart Tomasz Miszczak Komat Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Caffetea Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A. Espiga Na Lunch POSbistro Gastromedia M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000