Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Fanex
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum dyskusyjne
** HydePark **


" SUBWAY - Franczyza "

Restauracje SUBWAY® są największym i najszybciej rozwijającym się systemem franczyzowym na świecie.

W chwili obecnej sieć liczy ponad 40 600 restauracji w 102 krajach świata, w tym 89 w Polsce.

W najnowszym rankingu BrandZ przygotowanym przez MillwardBrown marka SUBWAY® zajęła pierwsze miejsce wśród firm, które w ciągu ostatnich ośmiu lat zyskały najwięcej na wartości. Tuż za liderem rynku restauracji szybkiej obsługi znaleźli się gracze tacy jak Apple i Amazon.

Dlaczego SUBWAY®?

• Niska opłata licencyjna. Jednorazowa wpłata w wysokości 7,500 euro za 20-letnią umowę z możliwością zwrotu 50% w przypadku otwarcia restauracji w ciągu 12 miesięcy.

• Konsulting biznesowy i wsparcie. Dedykowani konsultanci wspierają procesy operacyjne i szkolą pracowników.

• Szkolenie dla franczyzobiorców. Dwa tygodnie nauki w jednym z naszych 12 centrów szkoleniowych dostarczą pełną wiedzę również osobom bez wcześniejszego doświadczenie w gastronomii.

• Prostota operacyjna. Podręcznik operacyjny jest prosty i przejrzysty. Nie ma gotowania, grillowania czy smażenia!

• University of Subway. Darmowe szkolenia online dostępne 24 godziny na dobę, 365 dni w roku. Kursy przeznaczone dla właścicieli, managerów oraz pracowników pokrywają zagadnienia z operacji, finansów, zarządzania i marketingu.

• European Independent Purchasing Council (EIPC). Organizacja powołane do akceptowania i monitorowania procedur naszych podwykonawców daje nam globalną siłę nabywczą dla ponad 40 tysięcy restauracji na świecie.

• Subway Real Estate, LLC (SRELLC). SRELLC negocjuje i podpisuje wszystkie umowy najmu dla każdej lokalizacji restauracji SUBWAY®. Franczyzobiorcy korzystają z doświadczenia i wieloletnich relacji SRELLC na rynku nieruchomości i są chronieni naszymi procedurami akceptacji lokali.

• Siła reklamy. SUBWAY® Franchise Advertising Fund Trust to fundusz marketingowy zarządzany przez franczyzobiorców, który również jest ich własnością.

• Agenci ds. rozwoju. Nasi franczyzobiorcy korzystają z doświadczenia i wsparcia pracowników 5 regionalnych biur Agentów ds. rozwoju.

• Odpowiedzialność za środowisko. SUBWAY® nieustannie rozwija procedury, aby pozostać "zieloną" firmą i zmniejszyć swój wpływ na środowisko. Współpracujemy z naszymi franczyzobiorcami w kwestii wykorzystania materiałów z recyklingu, zużycia energii i zmniejszenia ilości odpadów.

WIECEJ NA www.swiezo.pl

(11.02.2014 - 09:34)   swiezo.plOdpowiedz
(80.55.33.178) qh178.internetdsl.tpnet.pl
|[ STRONY ]|
 00  01   02   03   04   05   06   07   08  strona [09]ostatnia strona [43]
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny

"SUBWAY - Franczyza"
(11.02.2014 - 09:34)  (swiezo.pl)

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.
** HydePark **
Kuchnia molekularna
problemy z serwisem gastronauci.pl
SUBWAY - Franczyza
problemy z waszym serwisem gastronauci.pl
Jak nie oszaleć z marketingiem przedświątecznym?
Projekt szkoleniowy
Napiszę księgę HACCP. TANIO!
Zniżki na jedzenie, program partnerski
Gęsinowy Szlak Kulinarny
Kumulator - loteria dla lokali gastronomicznych
Utylizacja olejow i frytur gastronomicznych
Mięso z bydła Aberdeen Angus wysokiej jakości.
Piramida Kluczbork Kebab
piramida kebab kluczbork
kucharz - od czego zacząć, aby nim zostać?
Almar sponsorem oficjalnym Sylwii Gruchały
przekąski
poszukuję restauracji w szczecinie
Praktyki sezonowe dla uczniów szkół gastronomicznych
Szukam rozsądnego kucharza do pensjonatu.
Jakie macie doświadczenia w pracy sezonowej.
Szkoła policealna - kucharz
Reklama w Internecie
Dni Herbaty Dilmah - kto coś wie?
HACCP. Kilka pytań.
Restauracja czy Hotel ****
Najważniejsza rocznica roku
Dobra klimatyzacja
Osoby z lokalem gastronomicznym poszukiwane.
Leberkasse
Cevap i Sport Club
KONKURS KULINARNY DLA UCZNIÓW SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
projekt technologiczny kuchni, SANEPID
Studiuj, podróżuj i zarabiaj
straty w gastronomi
Skuteczne reklamowanie naszych punktów gastronomicznych
Co sądzicie o zakręconych ziemniakach?
BEZPŁATNE szkolenia informatyczne - może kogoś zainteresuje
wyliczenie ceny potrawy
prosba o pomoc w napisaniu opisu mojej kuchni
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Barson Watersystem Reinex Barry Callebaut Belfood
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000