Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Polska
Smoker
Dora Metal
RATIONAL
Lunch24.pl
Nektar Natura
Manitowoc Foodservice
Tableart Tomasz Miszcz...
Convotherm
Watersystem
Artykuły spożywcze
Pizzola
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum dyskusyjne
** HydePark **


" Szkoła policealna - kucharz "

Witam chciałem zapytać kucharzy lub osób związanych z kuchnią, ponieważ nigdy nie chodziłem do szkoły gastronomicznej a już skończyłem technikum tyle że o innym kierunku, co sądzicie o szkole policealnej z kierunkiem kucharz? Szukałem studiów o takim kierunku ale są daleko od mojego domu (Poznań, Olsztyn) i w poznaniu jeszcze płatne dziennie.
Jakie są perspektywy po takiej szkole? Czy przyszły pracodawca przyjąłby mnie do pracy chociaż jako pomoc kuchenną, czy nie mam co liczyć? Co prawda są tam praktyki ale tylko 4 tygodnie, więc to jest nic. Czy musiałbym jeszcze jakieś kursy robić.

(02.02.2012 - 15:42)   PawełOdpowiedz
(194.145.185.114) 114.185.145.194.ip4.artcom.pl
|[ STRONY ]|
 00  01   02   03   04   05   06   07   08  strona [09]ostatnia strona [43]
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny

"Szkoła policealna - kucharz"
(02.02.2012 - 15:42)  (Paweł)

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.
** HydePark **
Kuchnia molekularna
problemy z serwisem gastronauci.pl
SUBWAY - Franczyza
problemy z waszym serwisem gastronauci.pl
Jak nie oszaleć z marketingiem przedświątecznym?
Projekt szkoleniowy
Napiszę księgę HACCP. TANIO!
Zniżki na jedzenie, program partnerski
Gęsinowy Szlak Kulinarny
Kumulator - loteria dla lokali gastronomicznych
Utylizacja olejow i frytur gastronomicznych
Mięso z bydła Aberdeen Angus wysokiej jakości.
Piramida Kluczbork Kebab
piramida kebab kluczbork
kucharz - od czego zacząć, aby nim zostać?
Almar sponsorem oficjalnym Sylwii Gruchały
przekąski
poszukuję restauracji w szczecinie
Praktyki sezonowe dla uczniów szkół gastronomicznych
Szukam rozsądnego kucharza do pensjonatu.
Jakie macie doświadczenia w pracy sezonowej.
Szkoła policealna - kucharz
Reklama w Internecie
Dni Herbaty Dilmah - kto coś wie?
HACCP. Kilka pytań.
Restauracja czy Hotel ****
Najważniejsza rocznica roku
Dobra klimatyzacja
Osoby z lokalem gastronomicznym poszukiwane.
Leberkasse
Cevap i Sport Club
KONKURS KULINARNY DLA UCZNIÓW SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
projekt technologiczny kuchni, SANEPID
Studiuj, podróżuj i zarabiaj
straty w gastronomi
Skuteczne reklamowanie naszych punktów gastronomicznych
Co sądzicie o zakręconych ziemniakach?
BEZPŁATNE szkolenia informatyczne - może kogoś zainteresuje
wyliczenie ceny potrawy
prosba o pomoc w napisaniu opisu mojej kuchni
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Winterhalter Polska Pizzola Smoker M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Reinex Barry Callebaut Steinberg Convotherm Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Gaspol Gorbi Manitowoc Foodservice Belfood Barson LMS Online Sp. z o.o. Lemonia Voigt Dora Metal Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Tableart Tomasz Miszczak Espiga easyFairsŽ Poland CTK Doram Piórex RATIONAL Uzdrowisko Wysowa S.A. Iglotex POSbistro
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000